Om os

Scandic Office Group IVS

H.C Ørsteds Vej 2D TV

6100 Haderslev

Denmark

Cvr: 37 23 78 68

Tel: 3072 1716

 

Scandic Office Group er etableret i 2015 og er en agentur og grossistvirksomhed indenfor ergonomiske, miljøvenlige, high-end og prisvenlige produkter til skole og kontor.

Vores produkter findes i boghandlere, supermarkeder, kontorforsyninger og byggemarkeder i Danmark, vi udvider løbende vores forhandlernetværk.

Hver dag ankommer friske leverancer til vores hovedlager i Rødekro samt at der løbende bliver sendt vare ud til vores kunder fra flere steder i den store verden.

Vi sætter såvel slutbruger som forhandler i centrum og forsøger konstant at udvide vores varesortiment med nye stærke brands og spændende produkter af høj kvalitet.

Vores marked er hovedsageligt Danmark og Sverige, men også her vil vi løbende udvide til andre lande indenfor EU.

Er du producent men mangler en agent, distributør eller salgskonsulent i det nordlige Europa, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Personen bag:

 

 


mig linkedin

 

 

 

 

 

Chris Widt Nielsen

Direktør & Konsulent.

 

Hej med dig..

Velkommen til min virksomhed, Scandic Office IVS. Ovenover har du jo læst lidt om min virksomhed, så her er lidt om mig.

Jeg er uddannet Handelsøkonom i Vejle med speciale i innovation og ledelse, jeg har deltaget i Young Enterprise siden jeg gik i 10. klasse, hvor jeg ligeledes vandt titlen “Bedste 10.klasse virksomhed”

Jeg har været i branchen siden 2010 og har fået et godt kendskab.

Jeg elsker at sælge vare, specielt nye innovative produkter men også kendte og ukendte brands. Har du et produkt du mener vi skal tage under vores vinger og få ud til kunder i både Danmark og Sverige – eller måske andre lande, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig direkte på telefon 30 72 17 16 eller pr mail ved at klikke her.